Schrijven online bevat veel informatie voor wie graag schrijft of wil gaan schrijven.

Benieuwd naar het komende nummer van Schrijven Magazine? Kijk hier.

 

 

In de aandacht

Poetry International Festival Rotterdam

09-10-11 juni 2023

LantarenVenster en Verhalenhuis Belvédère

Onder het motto There is a poem for that! viert het 53ste Poetry International Festival Rotterdam de grenzeloze verbeeldingskracht van de poëzie. Dichters hebben werkelijk over alles wel een gedicht geschreven. Laat hun verbeelding de jouwe verrijken, doe mee aan inspirerende workshops, ga op avontuurlijke tours, vier feestelijke Poetry Nights en zie: Je kunt het zo gek niet bedenken of There is a poem for that!

 

Alle info: poetry interational

 

40ste Nacht van de Poëzie

Zullen wij confetti van onszelf maken en gaan dwarrelen, feestelijk en ongericht

7 oktober 2023 - 20.00 uur

Dit jaar zal de 40ste editie van de Nacht van de Poëzie weer als vanouds plaatsvinden. Piet Piryns en Ester Naomi Perquin zullen in de Grote Zaal van TivoliVredenburg optredens van de beste dichters van dit moment begeleiden, afgewisseld met muzikale entr’actes.

 

Tot de eerste bevestigde dichtersnamen behoren twee oudgedienden die er al op de eerste Nacht in 1980 bij waren, Jean Pierre Rawie en Bart Chabot, evenals twee nieuwe talenten voor wie dit de eerste Nacht wordt: Mahat Arab en Alara Adilow. Ook Eva Gerlach is bij deze jubileumeditie van de partij. Van haar hand is de ‘nachtregel’ van dit jaar.

 

Lees alle informatie onder onder de nacht.

Labyrint

literaire leeskringen
gedichten lezen & schrijven
schrijfinspiratie & begeleiding

 

 

www.inhetlabyrint.nl
post@inhetlabyrint.nl